Kraakhelder Schoonmaakdiensten is hét allround schoonmaakbedrijf voor de zorg, bouw, kantoor en wooncomplex

Een schone, veilige bouwplaats: dat werkt een stuk prettiger én veiliger. Kraakhelder Schoon werkt ook op bouwterreinen – onze ervaren bouwopruimers zorgen ervoor dat alles netjes en opgeruimd is zodat jouw medewerkers snel en goed verder kunnen met hun werk.

Een opgeruimde bouwlocatie werkt fijner

Zeker tijdens een bouwproject is het op een bouwplaats vaak een komen en gaan van mensen en materieel. Dat kan voor de nodige rommel zorgen. Terwijl de afwerking natuurlijk tiptop in orde moet zijn. Het werkt gewoon beter als er geen onnodige spullen rondslingeren die de doorgang van mensen en voertuigen belemmeren en het échte werk vertragen. Ook voor omwonenden of andere naburige gebruikers is een opgeruimd bouwterrein fijner: het ziet er netter uit en ze hebben geen last van wegwaaiend plastic of ander los bouwmateriaal.

Kraakhelder Schoon levert ervaren bouwopruimers tijdens en na afloop van het project. Natuurlijk gaan onze bouwopruimers niet zomaar aan de slag. Wij stemmen al onze werkzaamheden helemaal af op wat jij wilt en nodig hebt. Of je nou alleen het restafval wilt laten weghalen of de complete bouwplaats van top tot teen grondig wilt laten reinigen: wij doen het allemaal! Onze schoonmakers zijn goed opgeleid en weten wat er van ze wordt verwacht.

Vast contactpersoon

Je hebt altijd contact met dezelfde persoon van Kraakhelder Schoon: wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en snappen dat je niet steeds weer opnieuw wilt uitleggen wat de bedoeling is.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Bouwopruimers gezocht?

  Kraakhelder Schoonmaakdiensten heeft snel een team paraat. Bel ons op 072 – 5315247 of vraag een offerte aan. Wij komen zo snel mogelijk op elke locatie in Noord-Holland Noord om de mogelijkheden te bespreken.

  Waarom kiezen voor Kraakhelder?

  Overal waar wij komen, houden wij rekening met de specifieke omstandigheden en eisen. Grondig schoonmaken is altijd het uitgangspunt, maar het zijn natuurlijk de details die het werk afmaken.

  Milieuvriendelijk en duurzaam

  Wij maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en duurzame schoonmaakmiddelen.

  Voor alle schoonmaakwerkzaamheden

  Wij voeren alle soorten schoonmaakwerk uit. Of het nu om grote of kleine reinigingsprojecten gaat

  Geen prijs- maar kwaliteitvechters!

  Wij zijn geen prijsvechters, maar leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs – wel zo duurzaam.

  Dagelijks, periodiek of eenmalig

  We verzekeren je dat jij geen omkijken meer hebt naar de schoonmaak!

  Klantbeoordelingen