Kraakhelder Schoonmaakdiensten is hét allround schoonmaakbedrijf voor de zorg, bouw, kantoor en wooncomplex

Kraakhelder levert al meer dan tien jaar een breed palet aan schoonmaakdiensten. Wij reinigen ieder pand van vloer tot plafond schoon. Dat betekent dat je ons ook in kunt schakelen om jouw vloer te reinigen. Een schone vloer ziet er netjes uit en verbetert de uitstraling van de binnenruimte enorm. Elke vloer blinkend schoon en fris – daar werken wij elke dag aan.

Regelmatig reinigen van de vloer is voor ons pas het begin, daar stoppen wij niet. De vloer in optimale staat houden vraagt om meer dan alleen schoonmaken. Denk bijvoorbeeld aan grondig schrobben, de vloer polijsten of de vloer waxen. Zo’n blinkend resultaat, daar kan gewoon schoonmaken niet aan tippen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Vloeronderhoud

  Vloeronderhoud – of het nou om hout, linoleum, PVC of tapijt gaat – verlengt de levensduur van elke vloer.

  Natuurlijk stemmen we de onderhoudsbehandeling van de vloer af op het type toplaag. Elke vloerbedekking vraagt een andere behandelmethode – bij Kraakhelder Schoon weten we precies wat de specifieke eisen zijn van elk type vloer.

  Onderhoud is geen dagelijkse taak zoals vloerreiniging dat vaak wel is. Verstandig om het periodieke onderhoud over te laten aan een expert. Zo geniet je van professionele kwaliteit en haal je er dus het meeste uit!

  Tapijt

  Tapijt is een verhaal apart. Deze vloerbedekking vereist misschien nog wel de meeste aandacht als het op reiniging en onderhoud aankomt. Vuil kan zich nou eenmaal makkelijker verzamelen tussen de vezels en op den duur een ware bron van bacteriën worden. Door het karpet hygiënisch en fris te houden – en dan hebben we het over meer handelingen dan even stofzuigen – blijft de werkomgeving schoon, mooi en gezond voor iedereen.

  Kraakhelder Schoon is gespecialiseerd in de grondige, diepe reiniging van tapijten. We beschikken over de knowhow, werken met de juiste apparaten en hebben volop ervaring.

  Alles soorten professioneel aangepakt

  We kunnen met alle soorten tapijt uit de voeten. Of het nu om karpet reinigen, een wollen tapijt, een los vloerkleed of zelfs een Perzisch tapijt reinigen gaat: wij doen het allemaal op professionele, zorgvuldige wijze. Bovendien werken wij met ecologische middelen, zodat het milieu én de kwaliteit van het tapijt gewaarborgd blijven. Wel zo prettig. Losse kleden kunnen we in overleg ook ophalen en schoon weer terugbrengen.

  Meer weten? Bel naar 072-5315247 of neem op een andere manier contact op. We reageren altijd snel.

  Waarom kiezen voor Kraakhelder?

  Overal waar wij komen, houden wij rekening met de specifieke omstandigheden en eisen. Grondig schoonmaken is altijd het uitgangspunt, maar het zijn natuurlijk de details die het werk afmaken.

  Milieuvriendelijk en duurzaam

  Wij maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en duurzame schoonmaakmiddelen.

  Voor alle schoonmaakwerkzaamheden

  Wij voeren alle soorten schoonmaakwerk uit. Of het nu om grote of kleine reinigingsprojecten gaat

  Geen prijs- maar kwaliteitvechters!

  Wij zijn geen prijsvechters, maar leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs – wel zo duurzaam.

  Dagelijks, periodiek of eenmalig

  We verzekeren je dat jij geen omkijken meer hebt naar de schoonmaak!

  Klantbeoordelingen