Kraakhelder Schoon werkt voor een diverse groep opdrachtgevers. Dat vraagt om een flexibele instelling en kennis van zaken. Schoonmaken in zorginstellingen vraagt nou eenmaal om een andere aanpak dan het eenmalig bouwschoon opleveren van een bouwplaats of het reinigen van de algemene ruimtes in een appartementencomplex of recreatiewoningen. Behalve bij bedrijven, maken we ook schoon bij particulieren.

Breed opgezet

Omdat onze klanten zo divers zijn hebben we onze dienstverlening ook breed opgezet. Eigenlijk is er geen klus die we niet kunnen klaren. Denk onder meer aan reiniging van het sanitair, gevelreiniging, schoonmaken van vloeren en tapijten, glasbewassing en zonnepanelen. In overleg met de klant voeren we het werk dagelijks, periodiek of eenmalig uit. Wij stemmen onze schoonmaakdiensten volledig af op jullie schoonmaakwensen.

We ontzorgen je

Schoonmaken is ons vak. Wij nemen je dat werk graag uit handen – je hebt er geen omkijken meer naar. Onze medewerkers zijn ervaren en beschikken waar nodig over de juiste certificaten om specifieke schoonmaakwerkzaamheden uit te kunnen voeren.

Meer weten?

Weten of we ook bij jou aan de slag kunnen? Bel ons op 072 5315247 of vul het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!