Kraakhelder Schoonmaakdiensten is hét allround schoonmaakbedrijf voor de zorg, bouw, kantoor en wooncomplex

Je gevel is je visitekaartje. Met een schone, frisse gevel geef je een goede indruk van je bedrijf. Toch is de schoonmaak van de gevel geen dagelijks werk. Over het algemeen is het typisch een voorjaarsklus – we verwijderen dan al het vuil van de herfst en de winter. 

Eenmalig de gevel reinigen of elk jaar als onderdeel van het schoonmaakcontract: het kan allemaal. Het profiel van de gevel bepaalt de schoonmaakmethode. Is de gevel van kunststof dan gebruiken we de osmoseborstels. Bij beton of baksteen kunnen we hogedrukreinigers inzetten – dat stemmen we af met de opdrachtgever.

Vanaf de grond of met hoogwerker

Bij gevelreiniging werken we vanaf de grond met telescopen – wel zo veilig. We kunnen onze telescopen uitschuiven tot 12 meter. Is de gevel hoger? Dan regelen we een hoogwerker. We kunnen elke gevel aan.

Hogedrukreiniging

Groene aanslag op muren of andere hardnekkig vuil op de gevel kunnen we uitstekend verwijderen met hogedrukreinigers. Reinigen met hogedrukspuiten is een goede techniek die we incidenteel inzetten voor hardnekkig vuil op buitenmuren, stoepen of parkeerplaatsen.

De beste oplossing

Soms is hogedrukreiniging niet de beste oplossing en kun je beter kiezen voor een subtielere schoonmaakmethode. We adviseren je daar graag over.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Waarom kiezen voor Kraakhelder?

  Overal waar wij komen, houden wij rekening met de specifieke omstandigheden en eisen. Grondig schoonmaken is altijd het uitgangspunt, maar het zijn natuurlijk de details die het werk afmaken.

  Milieuvriendelijk en duurzaam

  Wij maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en duurzame schoonmaakmiddelen.

  Voor alle schoonmaakwerkzaamheden

  Wij voeren alle soorten schoonmaakwerk uit. Of het nu om grote of kleine reinigingsprojecten gaat

  Geen prijs- maar kwaliteitvechters!

  Wij zijn geen prijsvechters, maar leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs – wel zo duurzaam.

  Dagelijks, periodiek of eenmalig

  We verzekeren je dat jij geen omkijken meer hebt naar de schoonmaak!

  Klantbeoordelingen