Kraakhelder Schoonmaakdiensten is hét allround schoonmaakbedrijf voor de zorg, bouw, kantoor en wooncomplex

Schoon is schoon, daarover bestaat geen twijfel. Toch is de ene schoonmaakklus is de andere niet. Ook is de situatie bij elk bedrijf verschillend en de hygiëne-eisen. Dat alles heeft invloed op de frequentie van schoonmaken. Bij Kraakhelder Schoon adviseren we vanuit onze kennis en ervaring over de beste aanpak en de optimale frequentie. Schoonmaken is in dat opzicht altijd maatwerk.

Dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks? Dat hangt af van de sector waarin jullie werkzaam zijn, hoe intensief het gebouw en de verschillende ruimtes gebruikt worden en natuurlijk van de schoonmaakklus in kwestie. Sanitair vereist dagelijkse reiniging, de gevel een jaarlijkse schoonmaakbeurt. Eenmalig kan ook: denk aan een complete reiniging na een verbouwing of een bedrijfsfeest.

Kun jij voor de dagelijkse, maandelijkse of jaarlijkse schoonmaak wel hulp gebruiken? Geen zorgen, want schoonmaken is ons vak! Wij werken al sinds 2008 voor particulieren en bedrijven die een blinkend schone en frisse woon- of werkomgeving willen.

Met de keuze voor Kraakhelder Schoon kies je voor een professionele aanpak. Jij en je medewerkers willen elke dag weer in een schone en gezonde omgeving kunnen werken. Je wilt je bezoekers en patiënten ontvangen in een frisse, hygiënische ruimte. De schoonmakers van Kraakhelder realiseren dit probleemloos voor je. Dankzij onze ruime expertise zijn onze medewerkers bovendien breed inzetbaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  Waarom kiezen voor Kraakhelder?

  Overal waar wij komen, houden wij rekening met de specifieke omstandigheden en eisen. Grondig schoonmaken is altijd het uitgangspunt, maar het zijn natuurlijk de details die het werk afmaken.

  Milieuvriendelijk en duurzaam

  Wij maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en duurzame schoonmaakmiddelen.

  Voor alle schoonmaakwerkzaamheden

  Wij voeren alle soorten schoonmaakwerk uit. Of het nu om grote of kleine reinigingsprojecten gaat

  Geen prijs- maar kwaliteitvechters!

  Wij zijn geen prijsvechters, maar leveren kwaliteit voor een betaalbare prijs – wel zo duurzaam.

  Dagelijks, periodiek of eenmalig

  We verzekeren je dat jij geen omkijken meer hebt naar de schoonmaak!

  Klantbeoordelingen